ETUSIVU   YHTIÖMME   PALVELUMME  YHTEYSTIEDOT
   

ETC Finland palvelee jokaista asiakasta yksilöllisesti. Seuraamme rahtia ja etsimme tehokkaimmate logistiikkaratkaisut kilpailukykyisimmin hinnoin asiakkaillemme.

HUOLINTA

Huolintapalvelumme takaa keskeytymättömän logistiikan ja kellontarkat kuljetukset. Hoidamme huolinta-asiakirjat tarkasti ja nopeasti. Asiakkaan pyynnöstä tuotamme myös CMR, TIR, RWB ym. vientiasiakirjat.

KULJETUSPALVELUT

ETC tarjoaa maantie-, meri-, rautatie-, ja ilmakuljetukset. Meillä on laaja kumppaneiden ja asiamiesten verkosto ympäri maailmaa. Seuraamme jatkuvasti muutoksia esim. Venäjälla ja IVY-maissa - reagoimme näihin muutoksiin löytämällä sopivimmat ratkaisut ja luomalla parhaimmat mahdolliset edellytykset asiakkaidemme rahdille kaikissa tilanteissa.

ERIKOISKULJETUSPALVELUT

Tarjoamme erikoiskuljetuksiin liittyvät järjestelyt asiakkaidemme yksilöllisiin haasteisiin (mm. lämpötilasäädellyt kuljetukset).

LOGISTIIKKASUUNNITTELU

Joustavuutemme ja luovuutemme suunnitellessamme asiakkaamme logistiikkaa takaa kustannustehokkaimmat ja luotettavimmat ratkaisut. Lisätietoa saatte ottamalla yhteyttä.

 LISÄTIETOJA VARTEN OTTAKAA YHTEYTTÄ>> 

ENGLISH | FINNISH